PIZZARIA DELAL

PIZZARIA DELAL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaria Delal. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:40 Eten was niet zo warm meer en er zaten dikke stukken vet tussen het vlees .....
26 jun 2022 om 7:02 Zoals altijd weer heerlijk. En het was er deze keer super snel.
24 jun 2022 om 23:51 Bestelling werd 15 minuten te vroeg geleverd. Had duidelijk vermeld 20.30 want daarvoor waren we nog niet thuis ik had bij de opmerkingen vermeld om toppers te plaatsen zodat de kaas niet vast zou plakken aan de verpakkingen en dat is niet gebeurd.
19 jun 2022 om 19:21 Snelle levering voor een Zondag. Heerlijke schotels en pizza, goede porties en lekker warm. Prima kwaliteit die we gewend zijn van Delal.
19 jun 2022 om 6:46 Het was weer heerlijk. Jammer dat de knoflooksaus er niet bij zat. Maar ja met de tempraturen van zaterdag snap ik dat wel.
18 jun 2022 om 20:42 Alles was lekker behalve de sla van de maaltijd die was helemaal bruin niet te eten heel erg jammer
7 jun 2022 om 6:15 Het eten was Heerlijk. Er werd netjes gebeld dat het erg druk was en het nog wat langer zou duren, maar het was het waard want het was echt verrukkelijk
5 jun 2022 om 22:44 Netjes op tijd, zelfs iets te vroeg! Alleen Baklava vergeten maar binnen 5 minuten bezorgd
5 jun 2022 om 19:10 Heerlijk gegeten en even een pluspunt voor de bezorgster… wat een spontane en vriendelijke vrouw
29 mei 2022 om 22:22 Lekkere pizza (calzone) 10 minuten te laat maar daar val ik niet over.
29 mei 2022 om 19:51 Perfecte kapsalon! Nette bezorging en met een uur. En dat op zondag rond 17.30 besteld
27 mei 2022 om 6:37 Zoals altijd Heerlijk !!!